Thursday, 10 September 2009

temporära bildproblem

Det har hänt något fruktansvärt. Mina bilder har blivit osynliga.
Eftersom jag vill kunna publicera mina fotografier i stort format och bra kvalitet laddar jag upp alla mina bilder via Photobucket. Jag har laddat upp via deras domän ett tag nu, men efter ett par månaders frekvent bloggande har jag tydligen kommit upp i mina tio gratis-gig. Så länge jag inte uppgraderar till deras Pro-version förblir mina bilder tills vidare osynliga. Att uppgradera kostar naturligtvis pengar. Detta är i nuläget en bristvara hos mig. Men. Om informationen jag fick i det senaste mailet från Photobucket stämmer, kommer bilduppladdningen att fortsätta på precis samma sätt som förut efter den 19 september. Själv tycker jag att det är alldeles fruktansvärt lång tid. Hur jag ska blogga helt utan bilder i drygt en vecka vet jag inte riktigt. Det kommer bli jättefel. Men jag hoppas ni inte sviker för det. Håll ut - bilderna kommer tillbaka!

2 comments:

  1. Hmm, jag trodde det berodde på hur mycket trafik det är på sidan där bilderna är publicerade, men du har säkert rätt i det där med tio gig. Själv har jag också Photobucket för min blogg, men jag laddar numera bara upp beskärda bilder i sammma bredd som bloggen och sparar på så vis oerhört mycket utrymme. Dessutom blir det snyggare om bilderna är förminskade i valfritt redigeringsprogram snarare än att Photobucket förminskar efter behag.

    ReplyDelete
  2. Okej, det låter ju som ett intressant alternativ! Hur gör du då med html och sånt? Eller vad har du för typ av mall för din blogg? Är så inkörd på Photobuckets koncept nu att jag knappt minns något annat.

    ReplyDelete