Thursday, 17 September 2009

headline

Jag missade bussen imorse. Både två och tre gånger. Jag vet inte riktigt vad som hände. Det var ju en sådan fin morgon och fina morgnar ska inte spenderas i ett mörkrum eller en bluescreensal, och kanske spelade jag akustiska Winnerbäck-melodier lite för länge för att hinna till hållplatsen. Det hela slutade i alla fall i en second breakfast på balkongen med Sofia. Kollektiv skolk. Kaffe, scones och frusna händer. Det är ju kallt på riktigt nu. Vi satt där med våra filtar, halsdukar och kaffekoppar och pratade om ingenting alls i någon timme. Sjöng lite Edit Piaf och tittade ner på alla små barn som gick till skolan. Sen tog vi en promenad längs kajkanten och plåtade brännmaneter. Hela havet är fullt av dom.
I eftermiddag måste jag i alla fall till skolan och klippa film. Skriva krigsuppsats och religiösa hemtentor. Plåta folk. Imorgon blir det Håkan H och på lördag är det pastakväll.

6 comments:

 1. har ny telefon och har inte kvar ditt nr, kan du ringa mig på mitt jobbnr? Har en rolig grej jag vill prata med dig om! Hör av dig! //Kommun-Josefina

  (ps.fortsatt underbart tjusiga bilder)

  ReplyDelete
 2. jag kommer inte kunna vara med på håkan imorgon :( no money, no fun.
  men jag ska kanske till götet om jag får tag på ett fritidskort, ska förmodligen träffa w.
  och så kanske, kanske vi hänger på fest med er senare. om du skulle med göteborgarna ut sen?
  pussel

  ReplyDelete
 3. Josefina: (Vet inte om du läser det här men hur som helst). Nu blir jag nyfiken! Visst, jag kan höra av mig. :) Var får jag tag på ditt jobb-nummer? Kan du typ skicka det till min skolmail eller nåt?

  Moa: Åh, vet hur det är, det där med pengar. Men det verkar inte som att vi åker till Götet nu i alla fall. Kan ta allting sen.

  ReplyDelete
 4. Jag saknar att vara med er när ni fotar...min kamera är dessutom sönder:( Men kan vi itne ses och fota när den är hel igen? snälla<3

  ReplyDelete
 5. Hemskt gärna!<3 Jag kom precis hem från Göteborg men jag ska dit på fredag igen! Ska du förresten vara med under Frames filmfestival? :)

  ReplyDelete
 6. På fias födelsedag?:) jag träffar dig gärna då isåf:D Jag slutar ju tio på morgonen så jag är ledig hela dagen och kan ses! Nej...ingen aning om vad det är?

  ReplyDelete