Tuesday, 8 September 2009

musikal permanens

Photobucket
tattoo

Försöker komma någonstans med mitt filmskapande. Ikväll går det sådär. Kanske för att jag inte kan lägga in det inspelade materialet på datorn och därav ej heller bedöma det hittills recordade resultatet. Kanske för att jag inte druckit kaffe, är oinspirerad och tänker för mycket på annat.
Jag försöker brainstorma med mig själv, komma fram till storslagna slutsatser, visuella genialiska problemlösningar. Sen slutar det ändå i att jag som vanligt drunknar i för höga ambitioner och prestationsångest.

Jag tatuerade mig idag. En g-klav i nacken. Eller bakom örat. Som jag fasat. Varit nervös. Men det gjorde inte ont alls. Kittlade gjorde det däremot, helt galet kittlade det. Det var kallsvett och leenden på samma gång. Skräckblandad förtjusning. Men nu sitter den där. Och jag vill ha fler.

8 comments:

 1. Jag tyckte också att det bara kittlades när jag gjorde mina.

  Riktigt snygg är den.

  ReplyDelete
 2. Snyggt! Jag är också riktigt sugen på att tatuera mig, men jag slår aldrig slag i saken. Stryk borde jag ha.
  Vad kostade din?

  ReplyDelete
 3. Yria: Visst gör det. Jag trodde det skulle vara så mycket värre. Och tack ska du ha! :)

  La Chat Botté: Tatuera dig. Välj ett tjusigt motiv. Glr slag i saken. Jag vill redan ha fler. Min gick på 600 riksdaler, och jag tycker det var värt varenda femtioöring.

  ReplyDelete
 4. 600 kr är ju inte så farligt för något man kan ha hela livet nej! Tänk om det vore så när man köpte kläder liksom.
  Jag har redan ett motiv som jag vill tatuera in, men supersvenssonen i mig tycks streta emot. Men jag SKA! En dag.

  ReplyDelete
 5. Le Chat Botté: (Ber om ursäkt för den tidigare felstavningen av ditt namn...)
  Så har jag faktiskt aldrig tänkt på det. Helt plötsligt känns ju 600 som en riktigt billig investering! Kläder med livstids garantier vimlar det ju inte av precis.

  ReplyDelete
 6. Tänkte göra en g klav på samma ställe, på tisdag ska jag kolla på en studio och boka tid. Googlade runt och hittade hit! :) Snygg blev den! Skönt att höra att du inte tyckte att det gjorde så ont, haha...

  // emmelieholmberg.blogg.se

  ReplyDelete