Thursday, 5 February 2009

tulips

Idag har jag mest promenerat, spelat gura, jobbat på fotoalbumet och upptäckt att jag faktiskt gillar Sigur Rós. Och tycker man om Sigur Rós kan jag rekomendera Explosions in the Sky. Tillhör den sortens musik som är som gjord för regniga bussresor eller ensamma promenader i vintermörkret. Mysigt. Nu ska jag måla akvarell och känna mig sådär lagom psykedelisk i min blårandiga fläckiga skjorta som kanske är det finaste klädesplagget jag äger. Sen ska jag baka kolakakor. Tulpanerna köpte jag till min lillasyster, bara för att jag älskar henne så himla mycket. Sedan skulle jag vilja skänka några kramar och pussar till Matilda och Josefin som fyller 18 idag. Ni hade också fått tuplaner om ni varit här.

6 comments:

 1. Explosions In The Sky är fantastiska bra. Megamysiga. Om du gillar dem tycker jag du ska kolla upp Immanu El. Svenskt band. Som dessutom kommer till Trollhättan i början av mars.

  I alla fall. Till din fråga tidigare. Jag kan säga som så att jag är kille, 91:a, går på Gullmarsgymnasiet och känner den senare av födelsedagsbarnen. Nu är jag inte riktigt lika anonym längre. Bara lagom.

  ReplyDelete
 2. Visst är dom! Helt underbara! :) Immanu El? Aldrig hört namnet. Men det finns mycket man inte vet om! Josse har många vänner så det är inte helt enkelt ändå faktiskt. Är det Fredrik?

  ReplyDelete
 3. Nej, de är inte speciellt kända, tyvärr.

  Haha, det var väl ingen speciellt bra ledtråd kanske. Känner väl Josefin lite flyktigt mer, då Fredrik och jag är väldigt bra vänner. David heter jag. Går samhällsprogrammet på Gullmarsgymnasiet. Nu vet du. :)

  ReplyDelete
 4. Nu har jag lyssnat och är jag kär i Immanu El! David... om du går i samma klass som Fredrik kanske du känner Alice? :)

  ReplyDelete
 5. Roligt att höra! Längtar verkligen tills att de kommer till Trollhättan. De bokar faktiskt en del intressanta spelningar där.

  Det gör jag. Vi var faktiskt tillsammans ett kort tag i början av ettan. Så ja, känner henne, det gör jag. Hon är trevlig. Vi hänger i skolan ibland, bland annat idag. :)

  Hur känner du henne förresten?

  (nu har jag i princip gjort om ditt kommentatorsfält till en chatt...)

  ReplyDelete
 6. Aha, det är den David, då vet jag ;) Ja hon är hemskt trevlig! Mina föräldrar känner hennes sedan tidigare och vi umgicks en del när vi var små och så. Nu har jag tyvärr inte träffat henne sen i somras.

  Spelar dom i Folkets Park då eller? Det verkar som att en hel del bra band kommer dit ja :) Jag var där förra helgen, eller kanske förrförra (?), och såg bl.a. Division of Laura Lee, men det var stendött! Fast dom spelade ju sjukt bra ändå. Men det är tråkigt när det blir så lite folk.

  ReplyDelete