Saturday, 21 February 2009

framsteg och ljudet av popcorn

Jag måste säga att jag är ganska imponerad. Jag har på väldigt kort tid fått väldigt många kommentarer angående min blogg, både här och via Bilddagboken eller msn. Sånt tycker jag är jättekul. Enligt min kostnadsfria statistikkoll har även antalet läsare ökat marginellt. Idag till exempel, har 21 unika individer besökt min blogg. 21 personer halkade in här, antingen av en olyckshändelse eller för att det kanske fanns ett litet litet intresse nånstans. Som sagt, jättekul, men jag måste ändå säga att antalet besökare egentligen inte har någon betydelse. Jag började offentliggöra mina bilder och förvirrade spekulationer i en förhoppning om att kunna inspirera andra, väcka åsikter kring sådant som jag tycker är relevant eller bara är värt att uppmärksamma. För att få ut lite frustration eller uttrycka någon sorts odefinierbar mening. Jag är glad om jag lyckas inspirera en enda liten människa, någon enda gång med det jag gör. Då är jag nöjd. Självklart startade jag också den här bloggen för att få provocera och vara allmänt jävlig i vissa sammanhang. Vem behöver inte det någon gång ibland? Nog för att mina riktigt jävliga opinions inte har uppenbarat sig här än, men det kommer.

Nu ska jag ner och mysa med min familj. Lillebrows födelsedags som sagt. Varm choklad och popcorn känns ganska lockande, även om jag inte kan äta popcorn eftersom min hals inte tillåter det ännu. Men man kan nästan poppa dom för att få höra ljudet. Jag står alltid och lyssnar vid microvågsugnen för att få höra när majskornen exploderar och förvandlas till fluffiga bollar. Antar att det är sånt man kallar billigt fredagsnöje. För er andra som uppskattar lite mer kvalitativa ljud och oljud finns ju såklart Spotify.

2 comments:

  1. Ja, kul när man ser att det faktiskt finns folk som bryr sig om vad man skriver, såklart. Och jävliga opinions väntas på med spänning.

    ReplyDelete