Monday, 23 February 2009

sickness & Oscarfail

Jag hatar att vara sjuk. Visst, vem är så dum att man inte gör det? Men i alla fall. Jag verkligen hatar det. Lite hosta och allmän sunkighet kan man ju stå ut med ett par dagar, men i flertalet veckor? Jag blir så stressad. Apstressad, och helt inkapabel till att uträtta viktigheter eller bidra med någon som helst effort. Och sjukt dåligt samvete får jag när jag vet att jag behövs på andra ställen, missar väsentliga möten och inlämningar och allmänt livsviktig information. UH!
Inatt drömde jag att min mentor bröt sig in i vårt hus, mitt i natten. Han var så djävulskt förbannad på mig för att jag varit sjuk veckan innan sportlovet, och på något konstigt sätt visste han redan på söndagsnatten att jag inte skulle komma till skolan på måndagen. Det blev tydligen för mycket för honom. Det var inte kul. Inte alls. Oj vad han var arg. Sedan drömde jag om skidbackar igen. Fattar inte vad det är med dessa backar. Jag cyklade ner för en oändligt lång skidbacke, och till min stora förvåning var denna upptäckt en alldeles förtjusande fartfylld sport. Incredible rentav.

Gårkvällen var lite smått misslyckad. Hela dagen gick jag omkring och funderade över huruvida jag skulle orka sitta uppe till 00:00 för att se invigningen av Oscarsgalan. När klockan var 22:00 bestämde jag mig för att se den, och i väntan på tiden konverserade jag på msn. Efter 23-tiden började det bli brist på socialiteten, men Peter var hygglig och höll mig vaken enda till 23:54. Han tyckte att jag skulle krya på mig också. Väldigt fint. Efter det hade jag fem minuter på mig att fixa te och bänka mig i soffan. På med tv:n, och ett ytterst stumt raseriutbrott (för att inte väcka den sovande delen av familjen) utbryter. Jaha, då är det röda mattan fram till 02:40, sen börjar själva galan. Jaha, här har jag suttit och hållit mig vaken för Hugh Jackman och David Fincher och Kate Blanchett och hela filmstjärneeliten, med nattlig support från vänliga msn-voluntärer. Och så börjar inte härligheten förrän 02:40!
Jag stängde av tv:n och somnade.

6 comments:

 1. jag var uppe å såg på galan till typ några minuter efter 3. sen slumrade jag till i soffan. och idag är jag också sjuk.
  och jag håller med dig, det suger.

  ReplyDelete
 2. åh, hur var det då? det du hann se? nej fy, usch och fy! :(

  ReplyDelete
 3. Vilken mardröm du hade :S han är lite läskig ^^ och skulle säkert få för sig att göra något sådant, så du kanske ska vara på din vakt ;D
  krya på dig<3
  kram Tillis

  ReplyDelete
 4. Haha, ja, det är nog bäst att jag spikar igen fönstrena! ;D Åh jag saknar dig! Kram!<3

  ReplyDelete
 5. I don't really understand a word on your entire blog too, but I liked your photos. =)

  ReplyDelete
 6. Thank you very much Macadam Cowboy, I like your photographies as well, very much so. But I think I already told you that :)

  ReplyDelete