Monday, 23 February 2009

herr L.

"It may be winter outside, but in my heart it's spring..."

Superklyschigt och skitfult, citatet är dessutom taget från en urdålig jullåt, men vad gör det? Stämmer gör det i alla fall. Fortsätter termometern att visa på minussida vet jag däremot inte hur länge det dröjer innan my heart tynar bort helt. Om jag verkligen försöker kanske jag kan smälta bort den sista snön med min feber...
Jag vet inte riktigt vad det är med mig idag. Har spelat Beatles halva morgonen och visuellt inspekterat utdöda hippie-ikoner. Peace and love-times. Mina inre krafter verkar ha något slags John Lennon-tema. Därav bilden.
Förkylningens bitterhet börjar nå gränsen nu. Känner mig verkligen apatisk. Häller i mig litervis av te och blåbärssoppa, klagar över allt och gör ingenting vettigt. Huvudvärken vill ju aldrig ge med sig heller. Då är det smått omöjligt att ens tänka tanken att göra något vettigt. Den är där den är, där den har varit i sådär två veckor. Sitter som en tving över pannbenet. Yrsel. Känslan skulle kunna jämföras med en fjorton dagars baksmälla. Hur låter det?

3 comments:

  1. Det låter väldigt "do not want" hörru. :/

    ReplyDelete
  2. Det låter väldigt "do not want" hörru. :/

    ReplyDelete
  3. Det är ju inte jättekul precis :/

    ReplyDelete