Tuesday, 2 June 2009

june oh june

Filmen är klar. Äntligen klar. Folk tyckte om den. Glädjetjut och så vidare. Jag och min klippa till medproducent kände oss för några ögonblick pinsamt stolta över oss själva. Pinsamt.
Vidare: MVG i Ung Företagsamhet. MVG+ i Foto A. Pinsamhetskänslan infinner sig igen...
Senare: Caffe latte på Yerba med min honey på M. Tokmysigt hippieplace med lutande knarrande trägolv och udda tekoppar. Lite dåligt läge, men på baksidan hittar man med lite tur världens finaste trädgård med tillhörande uteservering, plingande vindspel och klängväxter. Ultimata fiket om man vill undslippa oktoberregn eller novemberkyla, men minst lika avslappnat, trevligt och vaniljimpregnerat en tisdag i juni.

Därefter: Köpte sommarklänning. Nytt fotoalbum. Missade bussen för fjärde gången på knappt två veckor på grund av ombyggnaderna i tunnlarna. Busschauffören var som vanligt helt oberörd av situationen och de ännu en gång mycket besvikna resenärernas kommentarer tog han som vanligt ingen notis om. "Vadå, du behöver ju bara vänta i 45 minuter på nästa buss?"
Jo tjena. Trots att du är busschaufför, och av utseendet att bedöma hållt dig fast vid samma yrke liiiite för länge, har du uppenbarligen inte en aning om hur det är att resa med Västtrafik. Säg mig, är inte det en smula knepigt?
Imorgon: MUM-redovisning och Sticky med Moa och Paemurd. Tillhör tydligen the VIP's till Rocket People's spelning kl 20:00. Alla med åldern inne (alternativt falskleg) är hjärtligt välkomna att joina oss för en kväll med gott öl och bra musik i Göteborg?!?!

5 comments:

 1. Herregud, hur lyckas man få MVG+? Grattis, haha. ;D

  Sticky låter coolt. Avundsjuk.

  ReplyDelete
 2. Kommer bli apkul imorn :D
  grattis för betyget, du är dutti du!

  ReplyDelete
 3. David: Haha, har man generösa fotolärare så är det inga svårigheter om man lägger ner lite tid på arbetet ;) Sen får jag väl säga att jag har tagit en del bilder i mina dar...
  Sticky är värt. Coolt. Du skulle gilla det. :)

  Moa: Det var apkul. Det var himla lyckat. Synd att det var lite tomt på folk bara. När blir nästa återbesök? Ska vi köra PC då också eller? :)

  ReplyDelete
 4. Jag var så pinsamt stolt att jag visade filmen för hela familjen. (och dom tyckte den var bra!)

  ReplyDelete
 5. Haha, underbart! Jag får väl ta och köra en preview här hemma också då! ;)

  ReplyDelete