Thursday, 4 June 2009

Bara för att illustrera ett exempel på vad vi egentligen sysslar med på medieprogrammet; här är min portfolio. Den är inte klar och ganska b, men det får duga så länge. Bilder från Sticky kommer så fort jag får tillgång till Moas Canon.

4 comments:

 1. Shit, vad fint! Väldigt rent, men ändå snyggt. Ungefär så som jag hade velat att vår hemsida skulle se ut, haha. Kommer det dyka upp mer innehåll det närmaste också?

  ReplyDelete
 2. Oj, men tack! :) Jag gillade eran hemsida annars.
  Jag hoppas kunna lägga upp ganska mycket mer material inom en snar framtid ja, beror lite på om jag lyckas ladda ner Flash eller om datorn ska fortsätta krångla med downloadingen... Men jag kan ju hojta när den nya versionen är uppe!

  ReplyDelete
 3. tack så mycket, stavar du ditt namn sådär "på riktigt"? väldigt vackert, annorlunda iaf!
  och du har en väldigt fin portfolio, jag skulle vilja kunna trycka upp bilderna i större format, det skulle vara helt underbart!

  ReplyDelete
 4. Oliver: tack för din kommentar! Såg den först nu. Nej, egentligen stavar jag utan y, Eleonor alltså. Jag minns inte riktigt hur eller varför men det där y:et har förföljt mig ett par år nu.
  Och hemskt kul att du gillar min portfolio! :D Är du intresserad av att trycka mina bilder så säg bara till and we'll talk about it :)

  ReplyDelete