Wednesday, 1 April 2009

FV

Klockan är snart åtta. Jag sitter i solskenet, dricker Indian Spice och lyssnar på Florence Valentin. Dom låter väldigt mycket som Håkan-wanna-be's, och ganska Glasvegas influerat. Men det är fint ändå. Musiken passar i alla fall perfekt till mina vårkänslor. Dagens soundtrack är Du kommer gå långt.
Idag är det första april. Då får man luras för er som inte redan visste. Jag ska luras idag. Jag ska försöka hitta på ett riktigt bra aprilskämt hade jag tänkt. Men vi får se hur det går med det. Jag är inte så bra på att luras. Bättre på att skrämmas. Fast det kanske man kan göra istället. Hur som.
"Tog ledigt" från första lektionen idag eftersom jag måste iväg och söka jobb innan butikerna stänger, vilket dom allt som oftast hinner göra innan jag är hemma. Därefter har jag bara en enda lektion, som är närmare tre timmar. Ska layouta portfolio och kanske kanske smita iväg till mörkrummet. Igen.

6 comments:

 1. Åh, du verkar verkligen ha...kul i skolan. :(

  Jag blir nästan ledsen av att läsa det.

  ReplyDelete
 2. Var det en ironisk kommentar? Jag har skitkul i skolan, oftast ;) Allt är kul faktiskt, det är smått otroligt :) Bara Matte B jag inte riktigt kommer överens med... No offence men jag är sjukt glad över att jag inte går samhäll, faktiskt. Jag hade aldrig pallat all teori. I och för sig vet jag inte direkt hur ni jobbar, men jag tror att media tillhör de roligare programmen. Och Sinclair är en helbra skola.

  ReplyDelete
 3. Nej absolut inte, jag var fullt seriös. Jag håller med, Matte B är en pina. Vi har prov på fredag men det verkar som att jag kommer vara sjuk då.

  Vi jobbar väldigt mycket med diskussioner och...ah, teori som du sa. Det är jävligt tråkigt egentligen. Lätt att bli skoltrött. Men jag intalar mig själv att det är bra i längden. Media i Uddevalla var dock mitt andraval. Så som du skriver kanske jag borde valt det istället. :)

  ReplyDelete
 4. Jaså? :) Ja, hade du gått i nian nu hade det ju inte varit några problem för Sinclair kan jag verkligen rekomendera. Dock är den känd som den "konstiga skolan", eller "emoskolan", och visst, 70 % är väl emos, nästan, men det är glada och kreativa emos som är precis lika mänskliga som vem som helst. (En del tror ju på fullt allvar att sk. emos är typ levande döda eller något annat fruktansvärt...) Men vi jobbar på ett himla bra sätt, har superbra lärare och goda resurser till det mesta. Dock blir det väldigt mycket data, men mindre matte och antecknande. Mycket praktiskt. Mycket lek och film och foto och layout. Mycket kreativitet och konstnärlighet och personlighet. Helbra tycker jag.
  Hah, jag tror du borde val media. Eller musik :)

  ReplyDelete
 5. Kanske kanske. :)
  Jag tror miljön hade passat mig, främst. Och jag har inga problem med emos, om man ska genrealisera lite så tycker jag ofta de är mer intressanta än "vanliga" personer.

  Funderar på att läsa musikkunskap efter gymnasiet. Som en liten kompensation för att jag inte valde någon inriktning på det på gymnasiet. Mhm.

  ReplyDelete
 6. Håller med dig helt där. Ordinary people tenderar att vara trångsynta, tråkiga, oinspirerande osv...

  Låter högst intressant! Musikkunskap har jag faktiskt aldig hört något om. Hjälp, hade man haft tid hade man satt sig ner och planlagt de närmaste åren, finns så himla mycket man vill göra. Det jobbiga är att man måste välja. Uh. Men musik är verkligen intressant. Det har ju du om någon ganska bra koll på. :)

  ReplyDelete