Friday, 3 April 2009

so long and thanks for all the fish

Inatt drar jag till Italien. På söndag firar man 18-årsdag. Till lunch var risgrynsgröt och hela skolan doftade kanel och även den här fotolektionen fick jag spendera i mörkrummet. Kan inte bli mycket bättre. Har lånat med mig en gammal Minolta över lovet. Lite variation i allt det digitala. Sen har pappa fixat en filmkamera och en massa objektiv. Vi kommer att kunna verka som en hel mediebyrå där nere.
Ikväll kommer Moa hit med MGMT-vinyl och dricker te och äter paj med mig och Fia innan vi sticker. Eftersom jag under en vecka framöver kommer att vara bosatt i en pytteliten bergsby blir det förmodligen komplikationer med uppdateringen här... Såvida vi inte lyckas ta oss in till Rom och hittar något internetcafé. Som sagt är temat för pågående fotoprojekt "Arkitektur", och vilken stad lämpar sig väl bättre för plåtning av gamla byggnader, stuckaturer och dekadens än just Rom? Tills dess - be well här hemma i Sverige. Jag utlovar ett hejdundrande bildreportage när jag är tillbaka.

4 comments:

 1. jag ser fram emot en massa mega mafiga foton här på bloggen! :D
  <3

  ReplyDelete
 2. Jag är så avundsjuk så jag kräks snart :O

  ReplyDelete
 3. Det ska du allt få Moa! :D

  Och Mikaela, jag kan glädja dig med att jag är minst lika avundsjuk på dig för att du ska på Peace & Love! :O En liten kompenserande mening bara.

  ReplyDelete
 4. Jag tycker att du ska följa med oss! :D <3

  ReplyDelete