Thursday, 2 April 2009

Jag fick ett förskott på födelsedagen. När man kommer hem trött och sleten på eftermiddagen och tror att övriga familjemedlemmar redan käkat upp maten, så har mamma lagat finmiddag och köpt prinsesstårta. Väntat på mig fastän jag var försenad. Sen kom det paket. Eh... va? Jag fick kanske världens finaste fotobok, som jag suktat efter i sådär fyra månader. Annie Leibovitz "A Photographer's Life". Helt amazing. Sen fick jag en skivspelare! Så nu kollar man på världens bästa bilder, samtidigt som man lyssnar på Pink Floyds gamla LP's - hur underbart?!

Annars har jag mest räknat likformighet. För första gången under hela Matte B-kursen fattade jag faktiskt helt och fullt vad jag höll på med. Jag gjorde rätt och mina fula kulspetskrumelurer stämde för ovanlighetens skull överens med de små siffrorna i facit. Det gjorde min dag.
Därefter målade jag fem tavlor med filmjölk på Inredning & Design vilket var hemskt roligt, samt gjorde ett välbehövligt besök hos frisören. Dock infinner sig alltid samma ångest efter att jag klippt mig. Jag tycker inte om att klippa mig, egentligen. Men vad gör man? Låter håret växa till knäna och ställer upp i Hair? Ja, det skulle ju vara det i så fall...
Nu är Malin frisk igen, mycket bra. Hon msn-bombar mig för tillfället med tabs till en massa bra låtar. Even better. Var förresten väldigt på nära att missa bussen imorse då jag hittade tabbarna till "Watching the ships roll in" med The Kooks. Fint. Och imorgon är det fredag och den här veckan har ju faktiskt varit smått underbar.

4 comments:

 1. Okej, jag blev helkär i båda dina presenter. Jag vill ha dem. Tack.

  ReplyDelete
 2. Jag med :) Jag tror inte att jag behöver några fler. Vet du förresten nåt kul ställe där man kan köpa LP-skivor med bra innehåll?

  ReplyDelete
 3. CD-butiken på Nils Ericsson har en del kul. Allt är ju begagnat men det finns mycket bra.
  Sedan har ju Bengans vid Stigbergstorget ett rätt bra urval. De har mycket nya skivor på LP också, om man nu vill ha det.

  Så, Bengans och Nissebutiken. Om du inte redan kikat och har koll på dem. :)

  (jag snor gärna din msn så vi slipper att alltid följa upp allting på din blogg och "sabba" kommentatorsfältet. Även om jag inte är kungen när det kommer till att hänga där)

  ReplyDelete
 4. Bengans har jag koll på sedan tidigare :) Dock har jag aldrig spanat in deras LP-sortiment, kanske mest för att jag tidigare inte har haft någon nytta av vinyl... Men det har jag ju nu. Nisses ska jag ta och kolla också!

  Och det är bara att adda; eleonor_broman@hotmail.com, fast det kanske redan syns här på bloggen. Ha det :)

  ReplyDelete