Monday, 27 April 2009

mondays missions and disease

Idag har jag mest följt mina egna och Nelson Mandelas kloka råd. Totalignorerat allt som har med skolan att göra, låtsas att jag är fullt frisk och sjungit Håkan och Kings of Leon med whiskeyhes röst. (Ingen whiskey inblandad här, bara ordet i sig som känns som en rätt överensstämmande översättning med frekvensen. Och vad gäller Nelson var kanske inte poängen med det där talet att de som hört eller läst det helt skulle strunta i skola och arbete, men jag bestämde mig för behålla den uppfattningen, i alla fall under ett par timmar...) Jag, Sofia och laptopen har suttit under ett duntäcke på balkongen, ätit aprikoser, lyssnat på Winnerbäck och samtalat om beslutsångest och besvärliga pojkar. Viktiga bestyr. Det är faktiskt rätt mysigt att vara sjuk hemma tillsammans med sin lillasyster. Nu ska vi se Sin City och äta vaniljglass med kanel och varm chokladsås.

Annars längtar jag mest något sjukt till sommaren. Precis som alla andra med lite sunt förnuft. Men vill leva på vintern? Insåg nyss att det börjar bli dags att fixa biljetter till Way Out West och S!esta (ja, jag har bestämt mig...) Fortfarande inget jobb, fortfarande inga större planer på tidsomspännande projekt eller sysselsättningar. Känns både fritt och lite trist. Jag vill jobba. Eller snarare, jag behöver ett jobb om jag ska ha råd med ny kamerautrustning, dator och ett drägligt liv under hösten.
Jobb.
Nu.

7 comments:

 1. Du får inte fotofrilansa lite för Bohusläningen?

  ReplyDelete
 2. Jag har faktiskt inte hört med dom... än. Har försökt att få kontakt med dom ett antal gånger tidigare, men icke. Ibland undrar man om dom skrivit ut både fel namn och nummer och e-post på hemsidan. Aldrig varit med om sämre respons. Men jag ska ge det ännu ett försök ;)

  ReplyDelete
 3. haha siesta? 8D
  vem vad hur?
  *blir nyfiken*

  men iihk, bli frisk tycker jag :c <3

  ReplyDelete
 4. JA! :D Har fortfarande inte beställt biljetter än, men det är rätt säkert nu. Och det blir förmodligen andra festivaldagen för då spelar ju både Mando och Placebo :) Och jag ska nog dit med min syster. Men du är där hela festivalen eller? Och jag hade tänkt bli frisk till torsdag, så vi syns väl på matteprovet... wiho! Det blir min död. Men det nederlaget tar vi igen sen på Malins förfest! <3

  ReplyDelete
 5. åh okej, du menar 29 då va? 8)
  hur ska ni ta er ner (?).
  mjä alltså jag har inte beställt eller bestämt.
  Ingen kunde/vilja följa med, iaf inte på endagars som jag ville ha. Så hade tänkt skippa det. Men ska du ner så kanske vi kan samåka eller ja,? 8)
  aw ja! <'33

  ReplyDelete
 6. Ja, absolut! Jag vet inte hur jag ska ta mig ner... än, men det kanske går bussar eller nånting. Haha, jag är mest jättenöjd över att jag äntligen bestämt mig, resten får jag lösa sen xD Men vi kan ju prata om det mer när jag kommer tillbaka! Syns väl på måndag! ;) <33

  ReplyDelete
 7. haha ja visst <3
  Ja, nu har du varit borta allt för länge tycker jag haha!

  ReplyDelete