Wednesday, 29 April 2009

bryan

Dagens advice: illustrera, musicera, ignorera. Har spelat sönder fingrarna på gitarren och återupptäckt tjusningen med att teckna. Kvällen fördrevs i en rökfylld trång lokal när jag och Sofia inte längre orkade vara sjuka. Istället blev vi impulsiva och drog på konsert. Moa rockade fetast på trumsettet under Bryan Adams Tributen. Allt var bra och coolt och snyggt ljussatt. Sen har jag fortsatt följa min loser-princip med att totalt ignorera alla skolrelaterade deadlines. Peace.

2 comments:

  1. Haha, det låter intressant, den där principen du kör på. Kanske ingen vinnare i längden, men det låter väldigt...ah, bra. Eller så är det just det det är, bra i längden. Bort med stress och så vidare. Jag borde börja köra med samma sak. :)

    Hm, gick aldrig på konserten. Kanske borde ha gjort det. Är inte superintresserad av Beian Adams, men estetarna brukar ju vara väldigt duktiga. David Bowie förra året var ju grymt.

    ReplyDelete
  2. Haha, jag kör på principen "gör mindre och få mer gjort", typ. Det är nog sant egentligen, att det fungerar i längden. (Gud nu låter det som om jag diskuterar nån jävla diet!) Varva prestationerna och måstena med sånt som man tycker är kul. Det blir faktiskt mycket lättare att fokusera och ta fram ett bra resultat när det väl gäller om man fått utlopp för inspiration och allt man vill göra, innan. I alla fall fungerar jag så. Jag tror att fler borde göra samma sak. Det funkar inte att lassa praetation på prestation hur länge som helst. Man dödar allt som är roligt i slutändan. A fun-sucking-syndrome skulle man kunna säga.

    Brian Adams var grymt kan jag säga, verkligen! så ja du borde gått ;) Var det David Bowie föra året? Det missade jag.

    ReplyDelete