Sunday, 12 April 2009

italia #1

Nu börjar jag få i alla fall lite struktur på bilderna. Förstår inte att kameran inte lagt av, eller att avtryckaren lossnat med tanke på hur många gånger den pressats i bott. Den har brukats frekvent och intensivt vill jag lova.
Efter grovrensning och redigering har jag nu ca 800 bilder från resan. Rätt omöjligt att ladda upp alla här, därför har jag gjort ett urval av de mest beskrivande, eller kanske mer, de som enligt mig bara är fina att se på. Bedöm själv. Sen kommer en mer detaljerad resumé av hela härligheten lite senare. Just nu är jag ganska upptagen med samhällsuppsats och gitarrspel. Som jag saknat mina gitarrer. Jag trodde jag skulle dö. Letade desperat i hela Italien efter en secondhand eller musikshop där dom sålde inte allt för dyra guitars, men icke. Pappa påstod att jag aldrig skulle ha nytta av tre gitarrer, och att det skulle bli alldeles för komplicerat att dra med sig den till Sverige. Sure. Jag letade och letade men fann ingenting, vare sig ljudligt eller stängat. Suck. Egentligen ville jag ju inte alls till Sverige igen. Egentligen ville jag ju bara sitta på våran terrass och dricka vin och äta pasta och spela gitarr resten av mitt liv.

Här kommer nu bilderna från de två första dagarna i Italien. Det mesta är taget på flygplatsen i Amsterdam, Santa Fiora, Florence och i Montalcino.

4 comments:

 1. Ser så...fridfullt ut.

  Måste ha varit underbart. Hur bodde ni?

  ReplyDelete
 2. Det var ett ganska träffande ord :) Och det var heeeeeeelt underbart, och väldigt fridfullt. Vi bodde i en jättefin stenvilla i bergen i Toscana. Mer bilder kommer snart! ;)

  ReplyDelete
 3. Hej!
  Det är helt sjukt vad fina bilder du tar!
  Jag är imponerad och avundsjuk samtidigt, mest imponerad.

  Jag ska ropa högt när jag ser ditt namn i random fet fototidning om ett par år att "Eleonor är grym, and I knew it!"

  Kan du inte lägga upp nån snygg fotodagbok?

  Kram

  ReplyDelete
 4. Åh, Josefina, vad kul att höra! :D
  Jag har länge planerat och klurat över att göra en hemsida, eller lägga upp mina bilder på någon annan typ av "redan färdig" webbplats/fotosida. Vi får se när det blir tid för det. Jag hojtar i så fall! Just nu letar jag frenetiskt, som galen, efter fotojobb i Västra Götaland/Stockholm. Har du några kontakter eller vet nånting som skulle kunna vara av intresse får du hemskt hemskt gärna maila eller höra av dig till mig! :)
  Kramar!

  ReplyDelete