Friday, 14 August 2009

WOW/X&Y

Idag äter jag dubbla frukostar. Bara för att kaffet blir så mycket godare när solen skiner. Läser resencioner, reportage och musikaliska rekomendationer i fabriksdoftande trycksvarta. Blir smått deprimerad när jag inser att jag inte heller den här sommaren har möjlighet att få uppleva eufori och vibrerande decibel i Slottskogen på Way Out West. Trots att jag passerat 18-strecket.
Och det blir ju inte bättre av att så gott som hela artisteliten utgörs av mina absoluta favoritband. Det svider faktiskt ganska rejält. Då är det tur att man har motgift, kompensation. Som plåster på såren åker jag till Stockholm på fredag. Coldplay på Stadion. Jag peppar med "Parachutes" och "X&Y". Det kan bli hur bra som helst.

4 comments:

 1. Hejsan såg förut i nåt forum att du ville ha större bilder i bloggen.

  jag har samma problem, hur har du gjort? tycker dina bilder är jättestora :)

  kan du skicka din mall eller nåt typ.
  mvh Fredrik http://fredrikeneroth.org
  fredrikeneroth@hotmail.com

  ReplyDelete
 2. Hej Fredrik!
  Numera kan jag visa mina bilder i storformat ja, tack vare den här länken: www.fixa-din.blogspot.com
  Superbra sida som ger exempel på hur du kan förbättra din blogg. Enkel och pedagogisk. Kolla inlägget om "fotoblogg" eller liknande.
  :)

  ReplyDelete
 3. Det kommer bli hur bra som helst ^^ Och jag tycker du ska kurera dig illa kvickt, unga dam! <3

  ReplyDelete
 4. Det kommer det! :D Och jag gör mitt bästa. Har till exempel förtripplat mitt dagliga te-intag (är väl uppe i sådär sex, sju liter nu) och kryddar allt jag äter med chili, vitlök och ingefära. Nu är bara att hoppas på det bästa.

  ReplyDelete