Wednesday, 26 August 2009

iron sky/sprocket hole

Photobucket
iron sky

Jag känner mig nyvaken trots att jag gick upp för fyra timmar sedan. Igår bestämde jag mig för att konstatera att jag blivit frisk. Back on track. Fit for fight. Imorse vaknade jag med feber. Igen.
Moa kom tillbaka från Spanien igår, brunbränd och inbakad i en solblekt sommarfläta. Vi drack myntate i regnet på balkongen, pratade musik och Popaganda. Sen blev det mest online-diskussioner om Stockholm och fotografi med vampyrmannen. Joy Division och regnet mot en öppen fönsterruta. Hösten kommer snart. Jag längtar tills jag får plocka fram mina boots. Och investera i ny kamerautrustning.

Ny uppgift i foto b-kursen: Trädplåtning i svartvitt. Känner att min arboristiska inspiration inte riktigt är med mig just nu men det blir säkert bra. Har en färdig bild som känns rätt potentiell. Fattas två till.
Hade tänkt försöka strukturera min och Malins ändlösa lista på presumtiva projektarbetsplaner i eftermiddag. Känns som om Frankrike fortfarande ligger på en hyfsat stabil förstaplats. Frågan är om det blir ett film- eller fotoprojekt? Båda delarna? Eller kanske någonting helt annat? Det hela är ganska informellt och oplanerat ännu. Anyone been to France lately?

2 comments:

 1. det var så kul att få hålla om er igen! :)
  men du, känner du till thecompletetruth.blogg.se?
  han var i frankrike i somras, hans bilder är underbara. du kommer att bli mer inspirerad än någonsin.
  puss

  ReplyDelete
 2. Åh, det var underbart att se dig igen!<3
  Absolut, har följt Grinds blogg och bilddagbok i säkert ett och ett halvt år nu. Hans bildspråk är helt fantastiskt.

  ReplyDelete