Monday, 24 August 2009

sheerwoodskogen 2.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Bilder från i torsdags. Medan Malin var och tränade hittade Sofia och jag en finfin skog på Fasseröd. Den innehöll mest får, harsyra, barr och rådjur. Efter en kort photoshoot i solnedgången snubblade vi över ett blåbärssnår. I brist på burkar, muggar eller andra typer av cylinderformade kärl kände vi för att vara innovativa och plockade bären i ombunksklädda barkbitar. Skogsmulle deluxe. Sen spelade vi aukustiska Pink Floyd-melodier och åt vi megablåbär med krokantglass på Malins altan resten av kvällen.
Sista bilden är tagen av Sofia. Skrattade högt när jag såg den och hon förklarade att denna skeva pose är något jag flitigt använder mig av varje gång jag fotograferar. Score. Man lär sig något nytt varje dag.

2 comments:

  1. Läcker macroeffekt på andra bilden. Det jobbiga med fotograferande i naturen är att man snart måste ge sig ut så tidigt, i juni var det hur ljust som helst vid nio, nu är det halvmörkt redan vid åtta. Hösten har definitivt sin charm, men bristen på solljus är inte en av dem.

    ReplyDelete
  2. Åh, tack så mycket! :) Har tyvärr ingen riktig macro optik så jag plåtar de allra flesta närbilderna med mitt 150-300mm tele. Fungerar helt okej.
    Verkligen, det där med ljuset är lurigt ibland. Speciellt när prognoserna fortsätter att ständigt visa fel... Hade tänkt ta mig ut och fota morgondimman någon dag snart. Tidigt. Vi får se hur det går. :)

    ReplyDelete