Monday, 26 January 2009

måndag

Back to basics. Dagen har varit proppad med plugg och deadlinestress. Började med att jag vaknade, efter en "god natts sömn" på tre timmar, och insåg att jag inte gjort psykologiuppgiften som skulle lämnas in dagen till ära. Satt sedan resten av förmiddagen och försökte desperat få ihop något gångbart, vilket gick sådär med en kurrande mage och sömnfattig hjärna. De oändligt långsamma timmarna rullade på med samhällskunskap och instuderingsfrågor till provet på fredag. Alltför många okända och svåruttalade ord upprepades i texterna, och min oro inför provet blev allt mer påtaglig... Lunchen var ätbar, men inte sensationell. I och för sig, sen när fick skolmaten ett högre betyg än "ätbart"?

Under eftermiddagen försökte vi planera monter och beställningsupplägg inför UF-mässan i mars. Vi kom fram till att vi har en hel del jobb att se fram emot... Sedan fortlöpte arbetet med dokumentärfilmen med mina måndagströtta medarbetare Malin och Annie. Känns som att vi äntligen börjar komma någonstans, och har två intervjuer inbokade denna veckan! Imorgon ska vi recorda voice-over's och börja leta bra filmmusik.

Ringde nyss "en källa" på Fridaskolan och bokade in en kameraintervju imorgon. Förhoppningsvis hänger Christoffer på och hjälper till med ljud med mera. Känner att jag har saker upp över huvudet just nu. Ikväll måste jag skriva klart talet, psyklologiuppgiften och webb-analysen. Imorgon är det fortsatt filmarbete, möte med Little Big Fish, filminspelning på Frida och framförande av tal, fotoarbete och Öppet Hus kvällen lång. På onsdag ska vi spela in andra intervjun till dokumentären och jobba med hemsidan. Under torsdag ska den trejde intervjun spelas in, fotoprojektsplanering och sen blir det antagligen panikplugg till samhällsprovet dagen därpå. Fredagen börjar med nationellt prov i Engelska B och fortsätter med samhällsprov, UF-arbete och fotoprojekt. Jag hoppas verkligen att mina kära fikavänner joinar mig med fredagsmys på Lejas efter den veckan. I helgen ska jag "ta det lugnt" och fortsätta med dokumentären, plugga inför nästa samhällstest, skriva klart det där CV:t och genomföra en plåtning i Göteborg.

2 comments: