Friday, 16 October 2009

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Sitter i en öde fotosal på Sinclair, fryser sönder. Historieplugg borde vara olagligt på en fredag. Ikväll blir det 18-celebrations för Janni i Henån. Marrängviss och födelsedagspresenter all night.
Första snön föll imorse. Lite tragikomiskt sådär, med tanke på att jag ofta vaknar upp på morgnarna och tror att det fortfarande är augusti... För att inte tänka på det hela i miljöaspekt, global H2O-synvinkel. Är detta ännu ett bevis på dramatiska klimatförändringar? Ska årstiderna, tids nog, förvrängas, förväxlas, sommar på vintern, höst på våren? För snö i början av oktober kan väl knappast vara normalt?
Jag har gjort en upptäckt: Facebook. Jag och Malin gick med, efter alltför många och frekventa klagomål från omvärlden om vår ihållande frånvaro på jättecommunityn. Rätt länge lyckades vi faktiskt hålla oss borta med konservativa motargument, tills igår, och tja, det var väl inte alls så spektakulärt som folk givit sken av. Kan i alla fall konstatera att det förmodligen är så långt ifrån bra poesi, läsvärd lyrik och genuin fotografi man kan komma. Ytligt om något. Då känns bloggar väldigt mycket mer tilltalande. Även om just det här inlägget inte äger något större litterärt djup.
Bilder från min och Sofias fikarunda i Uddevalla i tisdags. Framtidsplaner och pojkar diskuterades över kaffe på Lejas, Yerba och Espresso House. Bra skit.

No comments:

Post a Comment