Thursday, 29 October 2009

höstglöd

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Långfrukost med scones och nybryggt kaffe i oktobersolens sista strålar. Drog med mig pappa, Chester och Sofia till Näverkärr. "Shine On You Crazy Diamond" och "Mother" på högsta volym i bilen. Frost och eldgula löv över ängarna. Svarta döda nässlor. Finns kanske ingen plats som är vackrare än Näverkärr på hösten.
Jag plåtade mest analogt. Och som alltid när den fotografiska delen av familjen Broman bestämmer sig för att dela sitt gemensamma intresse tar det sin tid. Idag närmare bestämt en och en halv timme att vandra den dryga kilometern runt stranden och kärret. Trots det tycker jag ändå inte att bilderna ger platserna någon egentlig rättvisa. Hur som helst. Fortsätter vädret att se ut såhär så får det gärna vara höst lite oftare.
Efter promenaden tinade vi upp frusna tår och händer med en het lunch på Thai och en snabbvisit på biblioteket. Lånade med mig nån tjeckisk psykos och George Orwell, läste viskande fransk skönlitteratur för Sofia mellan bokhyllorna. Bibliotek är underskattade.
Precis som höstmorgnar och frostängar.

5 comments:

 1. Dina foton blir bara bättre och bättre!
  Bladbilden (5:e ovanifrån) var fantastisk.

  ReplyDelete
 2. 6:e och 8:e var superfina också, speciellt den 8:e. Älskar blekheten i ljuset.

  ReplyDelete
 3. Jättetack David! Kul att du fortfarande tittar in här.
  Kan man få lite musiksupport anytime soon? :)

  ReplyDelete
 4. Haha jaovisst! Gäller bara att hitta dig på msn nån gång, ser dig inte så ofta längre. Får försöka tajma det där!

  ReplyDelete
 5. Absolut!
  Nej, msn har liksom falit bort i och med allt pluggande... och ändå bloggar jag. Paradoxalt. Jag får ta och skärpa mig på live-fronten!
  Hur som helst. Haha, jag drömde om dig på Halloween. Det var helt sjukt. Du hade rött hår och långt rött skägg och var helt gaaalet glad för att du hade hittat en skog (?!!)
  Drömmar alltså.

  ReplyDelete