Wednesday, 7 October 2009

/RED ROOM

Sitter hemma hos Malin och väntar på folk till en filminspelning som kvällen till ära kommer att äga rum på Fasseröds kyrkogård. Läskigt värre.
Annars: Datorn där hemma har troligtvis fått virus. Jag håller på att gå sönder. Detta betyder att stora delar av mitt bildbibliotek med största sannolikhet kommer att raderas eller på annat vis utplånas så fort vi lämnat in hårddisken för service. En väldig massa bilder, plus diverse skolarbeten, texter, musik och otaliga timmars hårt arbete. Mindre kul. Uppdateringen kommer av den anledningen förmodligen att bli mindre frekvent under en obestämd tid.
Besökte nya caféet på Kilbäcksgatan med Malin och Matilda idag. Sammetsklädda guldfåtöljer och vinröda medaljongtapeter. Inramade målningar och dekadenta fotografier av bortgångna kungar och skådespelare. Kola- och valnötspajen = min död.
Snart är Janni och Matilda här. Nu ska vi bara blanda till mera fejkblod och invänta mörkret... To be continued.

2 comments:

  1. Jag tror aldrig jag sett en Sinclair-producerad rysare när jag tänker efter. Det är synd. Lägger ni upp den på youtube?

    ReplyDelete
  2. Åh, det var synd! Och självklart lägger vi upp den på Youtube! Räknar med att ha den klar någon gång i mitten på nästa vecka. Ha inga höga förväntningar dock...

    ReplyDelete