Monday, 6 July 2009

show a little faith there's magic in the night

Brunchade latte och pastasallad med Moa på Café Kuungsgatan. Vi pratade ambivalens, frihet och vemodighet kring studenten 2010, diskuterade framtidsplaner och fransmän. Kungsgatans uteservering är förresten att rekomendera. Helcharmigt ställe på baksidan av caféet. Ibland hänger fotogeniska reaggekillar med dreads och coola t-shirts där. Som idag.
Vi promenerade även halvt planlöst genom staden, njöt av molnig himmel och tomma plånböcker. Trots tight ekonomi gjorde vi vissa impulsinköp. Investerade i livsnödvändigheter som svarta klänningar och jordgubbar. Satte oss sedan i parken, lyssnade på Springsteen och busade med Semla.

När jag inte brunchar eller shoppar bort mina pengar dricker jag mest chaite, äter italienska mandelskorpor och läser poesi. Gjorde dagen till ära ett mycket angenämt återbesök på biblioteket och lånade två av Bruno K.'s äldre diktsamlingar. Känns som att detta ständiga tedrickande-kaffekokande-powernap-diktläsnings-liv börjar bli påtagligt likt en pensionärs vardag... Nåväl, ska på tre parties den här veckan så det kompenserar förhoppningsvis i alla fall lite av det här... beteendet.

Moa, you're marvellous.

3 comments:

  1. oh darling, i feel the same way about you <3

    ReplyDelete
  2. Ah, then I guess we're equal about our feelings for each other, grrr! ;)

    ReplyDelete