Thursday, 30 July 2009

[Den censurerade versionen]

Den 28:e var underbart wacko. Spenderade förmiddagen på stranden med Louise, Tove och Johanna. Snorklade och snackade film. (Louise har, efter vistelsen i Norge, planer på att bosätta sig i Italien. Där hade vi sedan tänkt arbeta proffessionellt inom filmbranschen som manusförfattare och filmfotografer. Producera analoga surrealistiska inspelningar i det italienska poetiska landskapet.)
På eftermiddagen bakade vi världshistoriens godaste focaccia till toner av Beirut / Elephant Gun. Hela Kornö doftade timjan och vitlök. Under kvällen firades att ett större byggnadsprojekt hos familjen Wettergren avslutats. Det blev en sen middag med skumpa och mousserande med familjerna W. Vid 01-tiden tog vi nattdopp i Sandvik, drack termos-te och plåtade brännmaneter med undervattenskamera. Sedan blev det kortspel och vitt hos Tove.
Efter en rad komiska incidenter och högljudda nattliga konserter från den manliga sidan av sällskapet promenerade vi utrustade med gitarrer, täcken, filtar och bag-in-box till Slätta. Under storblommiga 70-tals-plädar fortsatte kortspelet sedan mitt på fotbollsplanen. Vi sjöng "In The Summertime", pratade danska och drack whiskey i soluppgången. När klockan passerat 07:30 var det dags att gå hem. Alla hade blåmärken och träningsvärk och jag återfann aldrig min borttappade mobiltelefon.
Utan mobil och med en högst opålitlig nätverksanslutning är jag alltså om möjligt ännu mer offline än tidigare.

Onsdagen utgjordes mest av återkommande power-naps och chai-te på Wettergrens vind. Mathallucinerande med Louise, hembryggt chai och franska filmdiskussioner med Sigrid. Det blev en tidig kväll med drömlös tolvtimmarssömn.

No comments:

Post a Comment