Monday, 4 January 2010

röda rummet

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Spenderade eftermiddagen i det eminenta sällskapet av Malin och Lisa på Röda Rummet. Två veckors fikaabstinens och frånvaro av födelsedagsbarn botades med försenade presenter, kaffe och morotskaka. Lisa uppdaterade om bravader i Uppsala under nyårsnatten medan Malin och jag delade med oss av äventyren från den sista kvällen under 2009. Sen diskuterades det, planerades och antecknades i mobiler och långtidsminnen idéer och tillvägsgångssätt inför projektarbetet. Man skulle kunna säga att det mesta är planerat in i minsta detalj.
Därefter styrde vi stegen mot Rådhuscafét och ett helt sällskap kaffeberoende cigarettmissbrukande trevliga människor. Planerade in fredagliga festligheter och pratade ännu lite mer om nyår.
Kvällen: Mögelostpasta, film och yogite hos Malin.
För att återgå till... någonting annat? Bokstäverna har lyst med sin frånvaro här under den senaste tiden. Inte sällan har bildtexter, om ens sådana förekommit, utjorts av en enda liten mening. Så kan man ju inte riktigt ha det när man faktiskt gillar att skriva. Har funderingar på att sätta ihop någon sorts resumé av det gångna året men det börjar i ärlighetens namn kännas näst intill inaktuellt att publicera. Alternativt dela upp det hela på två bloggar, en med text och en med bilder, men det känns inte heller riktigt rätt. Därför får man, om man tillhör den lilla grupp människor som läser den här bloggen, helt enkelt hållas tills jag börjar ta tag i skrivandet igen eller fattar ett beslut kring det här med resuméer och uppdelning.
Bon voyage.

3 comments:

 1. Mycket fin fika!
  Gillar även starkt "Kaffeberoende cigarettmissbrukande trevliga människor"
  Du kunde iaf inte formulerat dig bättre finis.

  ReplyDelete
 2. Tack Lisa! Synd att vi inte lunda stanna längre, även om pastan hos Malin inte heller var att gå miste om...! Vi får ta en fika snart igen, ja? :)

  ReplyDelete
 3. "Kunde inte stanna längre" ska det naturligtvis stå. Min svenska är så himla bra. Speciellt när den ska samarbeta med ett tangentbord och blodsockernivån ligger på minussidan.

  ReplyDelete