Friday, 22 January 2010

en fredag

Någon sorts resumé:
Började min fredag med sovmorgon, GP och frukost. Efter att ha läst lovande resencioner av The xx spelning på Brew House kunde jag inte låta bli att sjunga med i låtarna från deras xx-album. Bra fredagsmusik.

Photobucket
Photobucket

Några timmar senare kom Sofia äntligen hem ifrån sjukhuset. Det var så underbart att jag inte kom mig för att ta en enda bild. Vi drack mest kardemummakaffe, kramades och åt semlor.
Därefter tog jag mig en promenad till Holmen med mamma. Blev hopplöst förälskad i en underbar gräddvit golvlampa som jag tydligen lade undan med namn och nummer i all min interiöra eufori någonstans där bakom disken. Sen gick jag till Ica och köpte ingredienser till middagen. På hemvägen var havet var täckt av is.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Hemma i soffan satt Moa med sin skepparmössa och berättade om vinterns äventyr för Sofia. Vi drack te och pratade studentklänningar en stund.
Fick en turnéup-date av Filip direkt från Österrike. Reseabstinens. Sen var det dags för matlagning. Jag gjorde pestopasta med ricottatortellini och rostade pinjenötter. Sydafrikanskt vin drack vi till det, eftersom det ändå är fredag.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Och sedan blev det plötsligt kväll. Då åt vi kladdkaka, drack lite mera vin. Jag spelade piano och visade Sofia min nytryckta fotobok.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Det var min fredag. Imorgon ska jag äta långfrukost och köpa den där golvlampan.

3 comments:

 1. Jag vill också se din fotobok...nästa helg:D

  ReplyDelete
 2. fina fredag. fina systrar.
  jag vill också se din fotobok!

  puss

  ReplyDelete
 3. Anna: Åh, är det nu till helgen du kommer hit! :) Förlåt att jag aldrig svarade på ditt FB-mail, glömde av det totalt! Hoppas det löste sig i alla fall!

  Moa: Bra fredag. & det är bara att komma, puss!

  ReplyDelete