Wednesday, 10 February 2010

wintermusik

Photobucket
Photobucket


Fick den här skitsnygga och underbara EP'n med Nils Frahm utav Filip, direktimporterad från London. Hur bra?!
Galet bra.

4 comments:

 1. Du har tipsat om så mycket bra musik nu (och av det jag redan känt till har jag märkt att vi nästan alltid är av samma åsikt), så jag tänkte att jag skulle tipsa lite tillbaka. Jag vet att du har efterfrågat musikupplevelser förr här på din blogg.
  Just nu kan jag inte komma på nåt att tipsa om förutom den låten jag lyssnar på precis nu. Paperback Bible av Lambchop. Hoppas du gillar den. Jag lovar att tipsa om fler saker snart, om du vill.

  ReplyDelete
 2. Åhå! Vad kul att du gillar min musiksmak! Anledningen till att jag tipsat om så mycket bra det senaste är att jag kommit över en riktig skattkista vad gäller definitionen av grym musik, personifierad alltså! Helt galet bra. Hur som helst - skulle vara jättetrevligt om du kunde ge mig ännu fler tips! Jag ska genast kolla upp Lambchop!
  Fridens liljor.

  ReplyDelete
 3. Väldigt fin skiva, har den själv! Föredrar nog exempelvis Broderick och Eluvium, men den passar väldigt fint under sena nätter.

  ReplyDelete
 4. Verkligen! Eluvium och Broderick är väl lite av Frahms inpirationer, har svårt att bestämma mig för vem av dom jag tycker bäst om. Depends on the occasion osv, men Frahm ä verkligen ultimat under sena nätter.

  ReplyDelete