Saturday, 20 February 2010

18/19

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Mötte upp Moa i Uddevalla på torsdagseftermiddagen för en fika på Roomer och finbesök på antikhandeln. Två stora stora plan fyllda till varje kvadratcentimeter med gamla möbler, tickande urverk, kantstött porslin. Förälskade oss i diverse kristallkronor, vackra fåtöljer och skrivbord innan det blev dags att återigen rusa genom snöstormar ner till utkylda Kampenhofbussar. Sjukt det här vädret. Och jag som trodde att jag urkiljde vårhimlen bakom vintermolnen för bara några dagar sedan.
Fredagskvällen spenderades även den i sällskap av Moa och lillasyster i fröken Rönnbäcks förträffliga residens. Thé, choklad, film och brieost.
Nu: Nådde till slut och äntligen det mycket välförtjänta lovet. Praktiken är fixad, tågbiljetten till Stockholm i säkert förvar liksom essen i rockärmarna, kaffet ryker stillsamt väldoftande på plats i favoritkoppen och veden sprakar i kakelugnen. Kommande vecka kommer att fördrivas med franska temakvällar, sång och gitarrspel med Märta och Malin, Göteborgsbesök och projektarbetsplåtningar. Tills dess är isolation med födelsedagsförberedelser, varm choklad och bra musik ett helt okej sätt att genomlida vintervädret.

3 comments:

  1. Meddela mig med ett sms när du kommer till gbg:)

    ReplyDelete
  2. Jag gillar din blogg himla mycket

    ReplyDelete
  3. Jag tycker så mycket om din blogg, jag tänkte bara säga det.

    ReplyDelete