Saturday, 9 May 2009

photoscreen

Fredag: jag tryckte photoscreen, målade och slipade och mätte och skissade hela dagen. Jag och Malin och Malins gitarr i keramiksalen. Malin spelar Fix You för mig. Malin är underbar.
Sedan började jag må dåligt igen. Hostan vill aldrig ge sig. Hade en halv fotolektion, åkte hem, tog en öl med pappa och lagade middag. Vitvinsrisotto med spenat och parmesan. Bortsett tokhosta och feber är kombinationen öl, matlagning och lättsamma far-dotter-koversationer ett hyfsat billigt fredagsnöje som jag kan rekomendera. Ännu en sån där man-borde-göra-oftare-grej. Sedan var planen att jag skulle till Mirre, dricka te och slappa framför en nostalgisk film hela kvällen, men halsen och kroppstemperaturen totalkapitulerade. Så jag lyssnade på Explosions In The Sky och jobbade med en designuppgift resten av kvällen.

Skulle egentligen åkt till Önafors idag. Varit barnvakt. Byggt kojor, druckit espressos, spelat innebandy på vinden, läst Pettson & Findus och ätit tacos och bakat kanelbullar hela helgen. Men det blir ju inte heller av med den här förkylningen. Skulle åkt på studioplåtning i Göteborg imorgon. Även det inställt. Kul.

4 comments:

 1. Men nej dumma dumma DUMMA förkylning! D: Oh jag blir trött på den!
  Och Eleyonor är underbar hon med : )

  ReplyDelete
 2. Jag meeeeeed! :( Sjukt trött på den.
  & den lilla fransyskan på youtube har nyss lärt mig Fix You. Nu kan jag med^^
  <3

  ReplyDelete
 3. Du borde verkligen kolla upp den där förkylningen :O Låter som en virusinfektion ungefär :S

  Synd att du inte kan i morgon :(

  ReplyDelete
 4. Det är säkert en helt vanlig ofarlig virusinfektion :) Jag har mått mycket sämre tidigare, och varje gång jag varit på sjukhuset har dom sagt att det "bara är ett virus" och "vila och drick mycket"... Till och med den där gången då jag inte kunde andas om du minns... fast det var ju extremt, helsjukt, tjänstefel. Jag fick verkligen ingen luft och läkaren påstod att det var ångestattacker, eller möjligtvis mardrömmar... hallå!
  Det går nog över. Men synd med morgondagen! Hade varit jättekul att hänga på! Är det bara du Och Matilda som åker du eller? <3

  ReplyDelete