Sunday, 1 November 2009

önafors /

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Hästar, kristall, champagne och biljard. Helgen i korta drag så att säga. Vinprovningen var fantastisk, precis som sällskapet och höstvädret. Helgens egentliga anledning till denna släktmiddag modell större var som så många gånger tidigare dessa återkommande födelsedagsfiranden. Vi firade allt. De som fyllt, både åtta och femtio i årgången, de som ska utomlands, de som ännu inväntar bemärkelsedagen, de som fått barn, de som sålt geniala planer och affärskoncept vidare till nya nationaliteter, de som lärt sig räkna till tio och de som hade modet att briljera med sina musikaliska talanger på saxofon, ukelele och piano. Inte förrän på söndag morgon insåg vi att vi helt glömt bort det där med alla helgon och Halloween...
Fredagen bestod mest av tokmycket hembakad pizza, Hotel Côstes och en rad fantastiska australiensiska viner. På lördagen var det blandade mängder av pussel och kurragömma, analogt fotografi, flygelspel, biljardturneringar, skogspromenader och mandelparfait. Peter och mormor bjöd på löjromtoasts och gåsleverapertif, lammsadel, dessertvin och mandelflarn, samt otaliga koppar cappuccino och dubbla espressos till långfrukostarna.
Imorgon: Måndagsångest och regnprognos. Historiaplugg och filmplanerande. Men efter en hel helg av ofrånkomlig soft surroundljuds-jazz, sterainljusbelysning, "mer vin?" och konstant övermätta magar känns det helt okej att återgå till fattigt studentliv med Spotify och ljummen skollunch ett par dagar.
Men sen undrar man ju som alltid, såhär på söndag kväll; vart sjutton tog det där lovet vägen?

No comments:

Post a Comment