Saturday, 14 November 2009

14.11

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Bjuder på lite gamla bilder.
Gårdagen spenderades i Göteborg tillsammans med Malin och Janni. Vi besökte utbildningsmässan på SM som var helt okej, men utbudet utgjordes nästan uteslutande av ekonomiska, biologiska och språkinriktade utbildningar. Estetiska yrkesmöjligheter lyste uppenbarligen med sin frånvaro vilket var lite av en besvikelse. Några gedigna fotoutbildningar hittade vi inte heller. Så efter ett par timmar av konstant marknadsföringssorl och med nyvunna rikedomar i form av papper, kataloger och broschyrer som sakta men säkert steg mot tio kilos-klassen bestämde vi oss för att göra ett besök på Bergakungen. Vi såg Upp. Det var vi och fem barnfamiljer i salongen. 30 minuter av reklam för blöjor, lego och barnsvagnsbio innan äventyret drog igång, men en helt underbar film var det onekligen. Sen blev det tacos och gitarrspel på Fasseröd.

Tror att mina bilder har kommit upp på konsthallen nu för den som skulle vara intresserad av att kika på dom. Det hela blev som sagt lite av ett hastverk och det känns som att jag lämnade in helt fel bilder... Det får bli en egenkomponerad exhibition nästa gång.
Imorgon blir det rep och sång inför spelningen med Märta och Malin den 27:e. Tills dess lyssnar jag mest på Monde Yeux och Anna Ternheim. Nu blir det film och brödbak.

No comments:

Post a Comment